دو سال پیش یک غرفه دار بازارچه ماهیرود یک کامیون کود شیمیایی در ورودی این بازارچه تخلیه می کند که تخلیه آن خارج از گمرک میل 78 سبب مشکوک شدن حراست گمرک به این موضوع می شود و نمونه ای از این کودها را برای آزمایش و نمونه گیری به اداره کل استاندارد و تحقیقات استان ارسال می کند، این اداره هم به دلیل این که نمونه ارسال شده صاحب ندارد که هزینه های آن را پرداخت کند تاکنون برای این کار اقدام نکرده است.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار سربیشه با بیان این مطلب به «خراسان جنوبی»گفت: با توجه به این موضوع در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شهرستان مصوب شد اداره گمرک تا یک ماه آینده تکلیف کود شیمیایی بلاتکلیف در بازارچه ماهیرود را مشخص کند.
«فلاحی» افزود: به احتمال زیاد صاحب و غرفه داری که این کودهای شیمیایی را به ورودی بازارچه منتقل کرده از مصادره شدن مال، جریمه و باطل شدن کارت پیله وری خود نگران است که تاکنون برای تعیین تکلیف کودهای شیمیایی مراجعه نکرده است. به گزارش خبرنگار ما، علاوه براین در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالاو ارز سربیشه خودداری شهرداری سربیشه از صدور مجوز فروش برای البسه دست دوم در بازار روز، صدور امتیاز ایجاد یک باب نانوایی در بازارچه مرزی با توجه به گزارش هایی که مبنی بر قاچاق آرد داده می شود و احداث تاسیسات و جایگاه سیلندر پرکنی در مرز به وسیله یکی از ساکنان روستاهای بخش درح برای حمایت از اشتغال مرزنشینان سربیشه مصوب شد.
فرماندار سربیشه هم دراین جلسه یکی از اهداف قاچاق کالا را ضربه زدن به اقتصاد کشور مقصد به گونه ای که با ایجاد بیکاری و تعطیلی کارخانه ها در چرخه اقتصادی آن کشور اختلال ایجاد کند عنوان کرد. مهندس «خدادادی» افزود: لازم است برای انجام فعالیت های فرهنگی و آموزشی به منظور تغییر میل مردم به استفاده از کالاهای تولید داخل و پرهیز از خریدهای خارجی اقدام شود.
وی با گلایه از این که تمام امکانات و تجهیزات بازارچه در اختیار افراد غیربومی است، ادامه داد: می توان با کمک و واگذاری امکانات به مرزنشینان،سبب افزایش روحیه مرزنشینان و ثبات جمعیت در مرز شد.